Sauna ja kylpyhuone

Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinä on tyylikäs ja helppohoitoinen ratkaisu, jolla luot modernia ilmettä ja avaruutta kylpyhuoneeseesi. Lasiseinä on monikäyttöinen, sillä se sopii myös kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen väliseinäksi, suihkuseinäksi tai höyrykaapin lasitukseen. 

Toimitamme laadukkaat saunan lasiseinät joko materiaalina tai täysin asennettuna – asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Seinät valmistetaan aina mittojen mukaan tehtaallamme Oulussa, mutta kattavan jälleenmyyntiverkostomme avulla toimitus-, mittaus- ja asennuspalvelut ulottuvat lähes koko Suomeen.  

Asiakkaitamme ovat mm. kuluttajat, rakennusliikkeet ja jälleenmyyjät. Tutustu yleisimpiin saunaseinäratkaisuihimme tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin ratkaisu. Saunan lasiseinien lisäksi saat meiltä lasiratkaisut myös uimahalli- ja kylpyläympäristöihin. 

Helavärivalikoima

VELAS-helat

Saunan lasiseinä kiinnitetään suoraan seinäpintoihin maahantuomillamme VELAS-heloilla, joille myönnämme 5 vuoden takuun. Heloja on saatavilla matta-, kiilto- ja RST-viimeisteltynä sekä trendikkäissä mustan ja messingin sävyissä.  Tutustu VELAS-helat esitteeseen.

Saunan lasiseinämallit

Malli 11 tukijaloilla

Malli 12 tukijaloilla

Malli 14 tukijaloilla

Lasiseinä saunaan mittatilauksena

Kaikki lasiseinämme valmistetaan mittatilauksena, mikä takaa täydellisen sopivuuden kohteeseesi. Lopullinen ratkaisu suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Asentajamme käyvät mittaamassa kohteen tai vaihtoehtoisesti voimme valmistaa lasiseinän saunaan asiakkaan antamien kuvien perusteella.  

Mittatilaustyönä valmistettu saunan lasiseinä on juuri sellainen kuin sinä toivot! Tutustu alla oleviin yleisimpiin lasivaihtoehtoihin.  

Lasivaihtoehdot

Kirkas

Harmaa

Pronssi

Vihreä

Tumma harmaa

Quatrix

Chinchilla

Master Carre

Optiwhite

Etsattu kirkas

Etsattu pronssi

Etsattu harmaa

Etsattu erikoiskirkas

Saunan lasiseinät tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Aukon mitat
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kylpyhuone

Saunan lasiseinät ja muut laadukkaat lasiratkaisut saat Lasillipposelta 

Lasilipposelta saat kotimaista laatua, joka perustuu pitkään kokemukseen ja asiantuntemukseen. Kaikki saunan lasiseinämme sekä muut lasimme valmistetaan omassa Oulun tehtaassamme, mikä mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset. Tarjoamme myös pikatilausmahdollisuuden, jolloin lasit valmistuvat jopa 2 vuorokaudessa.